Take another look...

12jun
Share

Ik was de afgelopen week vrij (lucky me!) En mijn vriend en ik besloten om een 'staycation' te houden. Ik bedoel, er zijn zo veel geweldige dingen om te doen in Londen, waarom zouden we ergens anders heengaan? Een van de beste dingen die we deden was een Alternative London Tour rond East London. Onder leiding van onze vriendelijke gids Ben, liepen we bekende (en sommige onbekende) straten door  waar hij ons een aantal fantastische street art stukken liet zien. Ik ga regelmatig winkelen in Brick Lane, maar het is me nooit opgevallen hoeveel indrukwekkende werken OVERAL te zien zijn.  Van de grote en indrukwekkende tot aan de subtiele en brutale werken, we hebben zo veel geleerd over zo veel leuke nieuwe straatartiesten (en hoorde een aantal mooie grappige verhalen ook). Helaas begon het toen te regenen (maar gingen we heerlijk taarten eten bij Pieminister!) Het beste van alles? HET IS GRATIS! Kan het nog beter dan dat? Het is al uitgeroepen tot een van Time Out's  "Top 5 Dingen die gratis te doen zijn in Londen". Kijk op hun website om uit te vinden wanneer de tours zijn ... http://www.alternativeldn.co.uk/

 

London omgeving
North London